CEDIS donirao telefonsku centralu Crvenom krstu Crne Gore

CEDIS je danas donirao telefonsku centralu sa telefonskim uređajima Crvenom krstu Crne Gore.

Centrala će pomoći da se komunikacija u objektima Crvenog krsta obavlja kvalitetnije i da se, samim tim, poslovi obavljaju operativnije. “Zahvaljujemo se CEDIS-u na donaciji. Drago nam je što su i ovog puta prepoznali Crveni krst kao partnera i pomogli nam da dodatno ojačamo svoje kapacitete, što doprinosi unaprjeđenju djelovanja u odgovoru na potrebe naših korisnika” – naglasila je Jelena Dubak, generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore.

Donaciju je Crvenom krstu, ispred CEDIS-a, uručila šefica službe za korporativne komunikacije Marija Jovović. Ona je podsjetila da ova dva subjekta intenzivno sarađuju. Tako je Crveni krst tokom ove godine obučio za pružanje prve pomoći oko 500 predstavnika CEDIS-a iz većine crnogorskih opština. “Mi ćemo se i dalje truditi da podržavamo humanitarne inicijative i organizacije, kako bismo doprinijeli rješavanju društvenih problema i potreba”, istakla je Jovović.

CEDIS je kompanija koja je prepoznatljiva po svom društveno odgovornom djelovanju, a ova donacija pokazuje da se ono može ispoljiti na različite načine. U Crvenom krstu se nadaju da će njihovim primjerom biti vođene i druge kompanije, kako bi se zajedno dao što bolji odgovor na brojne humanitarne izazove.

© 2017 CEDIS All Rights Reserved. Created with love by bildstudio